2020-06-06 08:33:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma különleges meglepetésekben lehet része

Napi horoszkóp június 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars fényszöget alkot a Nappal, ez feszültté teszi. A felhalmozódott stressz legjobb levezetési módja a sport, mindenképpen mozogjon ma egy kicsit. Óvatosan bánjon az éles szerszámokkal!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Izgalmas találkozásban lehet része, váratlanul hallhat egy nem mindennapi hírt, vagy felkínálnak önnek egy olyan lehetőséget, amin nem szabad gondolkozni, azonnal igent kell rá mondani. Tegye félre az előítéleteit, hallgasson inkább a megérzéseire.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap-Mars fényszöge miatt elképzelhető, hogy szüleivel nagyon nyers stílust enged meg magának, melyet természetesen később megbán. Vitatkozó kedvének most szabjon gátat, mert csak rosszul jöhet ki a konfliktusokból.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A csillagok jelzése szerint az érdeklődését egy lehetőség vagy felkérés új irányba tereli, és idegen terepen próbálja ki a tudását, tehetségét. Ma a nehéz helyzeteket is képes a saját javára fordítani!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Mars fényszöge nem a legjobb tulajdonságait hozza elő… Megpróbálja ráerőltetni véleményét és akaratát a többiekre, akik persze ezt zokon veszik, főként a párja! Legyen egy kicsit engedékenyebb!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy ostoba és rosszindulatú pletykának válhat áldozatává. Talán legjobb, ha nem is reagál az önt ért vádakra. De ha már mégis védekezésre kényszerül, akkor is válogassa meg az eszközeit!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy érezheti, hogy valaki a környezetében visszaél az ön nagylelkűségével. Ne ítéljen azonban túl elhamarkodottan, lehet, hogy téved, és pozitívan fog csalódni az illetőben! Romantikus estét jeleznek a bolygók, töltse kettesben a párjával.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap-Mars kvadrátja miatt most sokkal impulzívabb a megszokottnál, és erőszakosan közölheti környezetével vágyait. Ez az ellentmondást nem tűrő magatartás a többieket bosszanthatja, és máris kész a veszekedés...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Új lehetőségek nyílnak meg az ön számára. Az elégedettségéhez hozzájárul az is, hogy találkozásai vidámak és önfeledtek lesznek. Ma különleges meglepetésekben lehet része.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Fontos dologban kellene döntést hoznia, de még nincs minden információ a birtokában ahhoz, hogy ezt valóban meg is tehesse. Inkább aludjon rá egyet, nehogy a végén úgy érezze, hogy elhamarkodottságával mindent elrontott.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Nyilasban jár. A mai napon sikeresen közelíthet egymáshoz ellenségeket, vagy ellentétes véleményeket. Ön ugyanis látja mindegyikben a jót is... Békét teremthet a családjában is!


Halak: II. 19. - III. 20.

Talán nem hisz igazán benne, de amit ma tesz, tervez, hamarosan kézzel fogható eredményeket fog hozni. Megváltozhat az élete! Vigyázzon azonban, valaki keresztbe akar tenni önnek, mert irigyli a sikerét, pozícióját!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: